Tretmani radiofrekvencijom

Tretmani radiofrekvencije tijela svestrani su tretmani koji zatežu opuštenu kožu tijela (posebno vidljivo nakon poroda i naglog gubitka težine), učvršćuju kožu i oblikuju tijelo.
Na koji način radiofrekvencija tijela djeluje?
Pojednostavljeno – uređaj za radiofrekvenciju stvara radiofrekventno polje preko elektroda na koži čime se zagrijavaju dubinski i površinski slojevi kože. Zagrijavanje djeluje na povećanje proizvodnje kolagena i elastina u tijelu – proteina koji pomažu održavati elastičnost i čvrstu strukturu kože. Ubrzava se i metabolizam stanica i cirkulacija krvi i limfe što doprinosi smanjenju celulita i lokaliziranih masnih naslaga.

Koliko tretmana radiofrekvencijom je potrebno?
Rezultati se mogu vidjeti već nakon prvog tretmana, ali za potpuni učinak potrebno je od 6 do 10 tretmana, ovisno o samom problemu, ali i fiziologiji Vašeg tijela.
Jesu li tretmani bolni? Jesu li sigurni?
Naš uređaj za radiofrekvenciju, talijanskog proizvođača medicinske i estetske opreme AMI Advanced Medical Instruments u potpunosti je siguran, a tretmani njime potpuno su bezbolni, zahvaljujući mogućnosti podešavanja svih parametara svakom pojedinom klijentu. Time osiguravamo da svaka osoba dobije upravo onakav tretman koji će joj najbolje pomoći u ostvarivanju svog cilja – lijepog, čvrstog i oblikovanog tijela.

Tretman C-vitaminom za tijelo

Baziran na dr. Muradovoj revolucionarnoj teoriji o tretiranju celulita, ovaj tretman poboljšava izgled kože reducirajući vidljivi celulit i strije dok učvršćuje kožu tijela i vraća joj elastičnost. Nakon temeljite eksfolijacije, na bedra i bokove, nanosi se snažna infuzija vitamina C. Na kraju tretmana, na tretirana područja, nanosi se kombinacija znanstveno formuliranih sastojaka koji smanjuju nesavršenosti te pune kožu hranjivim tvarima.

Body Wrapping

ili metoda ovijanja tijela je metoda koja omogućuje postizanje rezultata mjerljivih u centimetrima uz istodobno poboljšanje cjelokupnog izgleda kože. Ovdje se radi o kompresijskom tretmanu čiji je cilj pospješiti limfnu i krvnu cirkulaciju. Pogodan je za učvršćenje opuštenih dijelova kože, vraćanja kože na prvotno stanje… nakon njezinog rastezanja nakon trudnoće, poremećaj u krvotoku, kod celulita, nakupina voda, opće uklanjanje štetnih tvari iz organizma, manjkavost vezivnog tkiva (umotavanjem se ojačava vezivno tkivo), kao dubinska njega kože, razbijanje neželjenih masnih naslaga. Pozitivni učinci ove metode su višestruki. Struktura kože postaje finija i glatkija, a silueta u kratkom roku postaje vitkija i čvršća. Dolazi do povećane izmjene tvari u potkožnom tkivu s postupnom razgradnjom masnoga tkiva, pojačano je odvajanje produkata razgradnje i toksina iz potkožnoga tkiva zbog povećane difuzije, te čišćenje epiderma i stimulacija tvorbe kolagena i elastina. Već nakon prvih 60 minuta opseg tijela vidljivo se smanji, a koža je na izgled i na dodir mekša, elastičnija i napetija