Depilacija šećernom pastom

DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM

Studio Manuela jedini u Zaprešiću ima u ponudi novost iz Danske – depilacija kombinacijom ŠEĆERNE PASTE i ENZIMSKOG KOMPLEKSA za trajno otklanjanje dlačica na neželjenim mjestima.

 

Epiladerm

Cjenik depilacije šećernom pastom možete vidjeti ovdje.

Kratki opis tretmana
Tretman se provodi u nekoliko faza. Koža se prvo čisti i odmašćuje EpilaDerm® primerom. Nakon toga se izvrši depilacija EpilaDerm® šećernom pastom i na kraju se u kožu utrljava EpilaDerm® enzimski kompleks sa aktivatorom.

EpilaDerm® šećerna pasta
Šećerna pasta je vrlo fine strukture i za razliku od običnog voska ulazi puno dublje uz korijen dlake. Na taj način osim što dlaku izvlači s korijenom ne trgajući je, izvlači i najsitnije dlačice nedostupne tretmanu običnim voskom.

Dlačice se čupaju u smjeru rasta i suprotan je smjeru čupanja običnim voskom pa zbog toga nema neugodnih i ružnih prištića koji nastaju zbog urastanja slomljenih dlačica.

Pasta se lijepi samo za dlačice i odumrle stanice kože ostavljajući kožu nježnom i neoštećenom. U mnogim slučajevima pomaže problematičnoj koži jer se radi lagani pilling. Također postupak ne oštećuju kapilare jer je temperatura paste jednaka temperaturi tijela.

EpilaDerm® enzimski kompleksi
Depilacijom u smjeru rasta dlačica postiže se otvaranje folikula dlačica čime ostaci stanica dlačica i folikula postaju dostupniji za djelovanje enzima. Nakon što se, odmah nakon depilacije, obje faze EpilaDerm® enzimskog kompleksa umasiraju u kožu, aktivni dio enzimskog kompleksa prodire do korijena dlačica i ostataka stanica dlačica te uspostavlja nepovratan proces koji vodi do propadanja folikula dlake tako da ona više ne raste. Već nakon prvog tretmana enzimskim kompleksom dlačice se smanjuju, rastu tanje i mekše bez urastanja.

EpilaDerm® preporuke
Proces se treba ponavljati u razmacima od četiri do šest tjedana. Uputno je da kada se započne EpilaDerm® metodom da se dlačice ne tretiraju ostalim metodama osim EpilaDerm® – kućna njega za usporavanje rasta dlačica i/ili EpilaDerm® – kućna njega s enzimskim pilingom. Postupak se može primjenjivati i ljeti i zimi i primjenjiv ja na svaku dužinu, jačinu i boju dlačica.

Sažetak:

  • usporavanje rasta dlačica i na kraju dlačice trajno nestaju. Vrijeme potrebno da dlačice trajno nestanu je 12-24 mjeseca ovisno o dosadašnjim tretmanima i genetskim predispozicijama
  • ne trebate čekati da budete “dlakavac” jer se depilacija primjenjiva na svaku duljinu dlačica
  • zbog strukture šećerne paste istovremeno se radi i lagani pilling kože
  • nema urastanja dlačica – jedne od noćnih mora onih koji se depiliraju na standardni način. Dapače, ovom depilacijom se urasle dlačice mogu također isčupati
  • višestruko jeftinije od laserske depilacije. Sustav je razvijen u Danskoj – zemlji u kojoj žene imaju svjetlije dlačice na koje se laserski tretman ne može primijeniti jer jednostavno ne daje rezultate

Za više informacija pošaljite mail na info@studio-manuela.hr

Uvod u postupak s EpilaDerm®-šećernom pastom

EpilaDerm®-šećerna pasta se upotrebljava za savršeno I nježno uklanjanje dlačica sa svih dijelova tijela i lica muškaraca i/ili žena, uključujući i intimne dijelove.

Uklanjanje dlačica sa nogu
Sugarpaste method
Uklanjanje dlačica sa gornje usne
Sugarpaste method
Uklanjanje dlačica s brade
Sugarpaste method
Uklanjanje dlačica ispod pazuha
Sugarpaste method
Uklanjanje dlačica s prepona (bikini-zone)
Sugarpaste method
Uklanjanje dlačica s obrva
Sugarpaste method
Uklanjanje dlačica na muškim prsima
Sugarpaste method
Uklanjanje dlačica sa gornjih dijela nogu
Sugarpaste method
Uklanjanje dlačica s ruku i stopala
Sugarpaste method
Uklanjanje dlačica brka, ušiju i nosa
Sugarpaste method