Fitoterapija tijela

  • MASKA ZA TIJELO ALGE

U maski za tijelo ALGE & MORSKI MULJ krije se najčišće i najraznolikije bogatstvo mora – alge, morsko blato, diatomejska zemlja, kojima je dodana i zelena glina. Maska opskrbljuje kožu mineralima, vitaminima, proteinima i svježom vlagom te istodobno aktivira proces oslobađanja od otrova i razgradnje masnoća. Utječe na usporavanje procesa starenja kože, poboljšava njezinu strukturu, povećava čvrstoću i elastičnost.

A vaš subjektivni osjećaj nakon njege? Svježina, opuštenost te lakoća tijela i duha-osjećaj, jednak onome kad isplivate na obalu mora.

Preporuka: Maska je korisna za sve tipove kože i svaku dob. Vrlo je preporučljivo uključiti je u anticelulitne postupke, u postupke uklanjanja vode iz tijela i u posebnu njegu protiv starenja kože.

  • AHA-MASKA ZA TIJELO

AHA-maska za tijelo sa sjemenkama brusnice i ekstraktima prirodnih voćnih kiselina pružit će vam već nakon 25 minuta djelovanja i nekoliko minuta masaže prirodnim uljem sjemenki grožđa Grapes baršunasti meku, mladalački napetu i poput svile sjajnu kožu tijela. Maska naime djeluje mnogostruko – od pospješivanja regeneracije i pomlađivanja, do jačanja anti-age zaštite.

Preporuka: Maska je iznimno preporučljiva za vitalizaciju kože u svako doba godine, a prije svega nakon ljeta, kad je bila najintenzivnije izložena sunčevim zrakama. Nadasve je dobrodošla i za poboljšavanje izgleda kože sa strijama i brazgotinama te za učvršćivanje atrofirane kože. Za zavidnu ljepotu kože vašeg tijela tu si čudotvornu masku priuštite tri uzastopna mjeseca 1 x tjedno.

  • PEEL-OFF-MASKA DRAINAGE

Kad prepustite svoje tijelo njezi PEEL-OFF-MASKOM DRAINAGE, razumjet ćete i osjetiti svu mudrost narodne medicine. Maska je iznimna i svestrano učinkovita kombinacija sastojaka, kao što su npr. zelena glina, ekstrakt ginsenga, alginata, dobivenih iz smeđih alga, bodljikave veprine … koji aktiviraju procese izlučivanja vode (antiedemski učinak) i oslobađanja tijela od otrova. Zbog pospješivanja mikrocirkulacije maska djeluje i kao poticatelj razgradnje masnoća i poboljšava opskrbu stanica kisikom i hranjivim tvarima. Već nakon prve njege više se nego očito poboljša izgled kože, a i opseg tijela se smanji za centimetar ili više.

Preporuka: Zbog svojih mnogostranih učinaka maska je iznimno preporučljiva u postupcima uklanjanja celulita, za učvršćivanje kože trbuha, stražnjice, prsa, ruku, nogu …, za regeneraciju ,te jačanje anti-age zaštite kože tijela ili naprosto samo za čišćenje tijela. Stranke također svjedoče o iznimno blagotvornom učinku maske kod reumatskih teškoća.

  • PARCIJALNA MASKA